Het Keerpunt van Dokkum (500m):


Het Keerpunt van Dokkum is een openwaterzwemtocht van 500 meter. Bij deze tocht wordt een gedeelte gezwommen van het orginele keerpunt uit de elfstedentocht. Iedereen met zwemdiploma A en B mag vanaf 12 jaar meedoen met deze tocht (onder de 18 jaar toestemming van ouder/voogd verplicht).

De tocht vindt plaats op zondag 10 september en start om 11.15 uur bij het Hellinghûs in Dokkum. Hier vindt ook de aanmelding plaats (wees dus ongeveer een half uur van tevoren aanwezig) en is er mogelijkheid tot omkleden. Wij raden deelnemers aan om warme kleding mee te nemen die aangetrokken kan worden direct na het zwemmen.

Zoekt u toch wat meer uitdaging, kijk dan bij de Nautische Mijl van Dokkum.

Voor Het Keerpunt van 2017 zijn er 250 startplaatsen beschikbaar en voor iedere deelnemer is er een herinnering. Meedoen kost €10,50 per persoon. Deze dient te worden voldaan door middel van iDEAL bij de inschrijving. Pas na de betaling is de inschrijving definitief. 

Klik HIER om in te schrijven (mogelijk tot 06 september 2017).

Vaseline en/of andere smeermiddelen zijn toegestaan om aan te brengen na dat het startnummer door middel van een watervaste stift in de nek, linker- en rechterarm is geschreven. Kijk voor de andere voorwaarden bij de algemene voorwaarden.

 

   
Afbeelding: Route zwemtocht Het Keerpunt 2017