Het Keerpunt van Dokkum (500m):

Het keerpunt is een recreatieve tocht van 500 meter. De tocht kan gezien worden als een prestatietocht en kan door iedereen met een beetje zwemervaring worden gezwommen. Naast de opbrengst van het goede doel is het natuurlijk ook een enorme ervaring om door de grachten van Dokkum te zwemmen. Iedereen met zwemdiploma A en B mag vanaf 12 jaar meedoen met deze tocht (onder de 18 jaar toestemming van ouder/voogd verplicht).

De start is om 12:00 uur bij het Hellinghûs in Dokkum. Bij aankomst vind hier ook de aanmelding plaats. Zorg er daarom voor dat je het e-ticket bij je hebt. De aanmeldingen sluiten 15 minuten voor start van de zwemtocht. Op ons terrein is er mogelijkheid tot omkleden. Wij raden onze deelnemers aan om warme kleding mee te nemen die aangetrokken kan worden direct na het zwemmen.

​Ben je op zoek naar iets meer uitdaging? Kijk dan bij de Nautische Mijl van Dokkum.

Vaseline en/of andere smeermiddelen zijn toegestaan om aan te brengen na dat het startnummer door middel van een watervaste stift in de nek, linker- en rechterarm is geschreven. Kijk voor de andere voorwaarden bij de algemene voorwaarden.

 

   
Afbeelding: Route zwemtocht Het Keerpunt 2019